15.07.17 h 1-1 39' Santander 90' Blåbjerg
18.04.18 h 2-1 12 Wind, 68' Fischer 33' Blåbjerg
  • To mål faldt i præcis det 33. minut
  • Jakob Blåbjerg (som stadig er i AaB) og Santander scorede halvdelen af de otte mål
Federico Santander

AaB’s trup
AaB har fået Bardhec Bytyqi retur fra en lejeaftale i Skive IK, men han har endnu ikke været i aktion i Superligaen. Dermed stiller AaB med samme trup som i sidste sæson, og startopstillingen ligner nok den fra deres 2-1 sejr over FC Midtjylland:

Jacob Rinne
Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann
Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Magnus Christensen, Oliver Abildgaard, Rasmus Thellufsen
Jannik Pohl

AaB har indledt med to sejre
AaB startede ude mod SønderjyskE, og med lidt over 10 minutter tilbage af kampen, sendte Kasper Kusk bolden venstre om mur og keeper og sikrede AaB en 1-0-sejr.

Ugen efter mødte AaB på hjemmebane FC Midtjylland. Paul Onuachu bragte midtjyderne foran lige inden pausen – i høj grad takket være et drop fra Jacob Rinne. Kort efter pausen droppede FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen også, så Rasmus Thellufsen nemt udlignede til 1-1. Fem minutter før tid scorede Jannik Pohl sejrsmålet.

AaB topper dermed tabellen sammen med Vendsyssel FF, som dog har scoret flere mål og derfor ligger nr. 1.

Ingen hjemme-nederlag siden maj 2007
Vi har spillet 17 hjemmekampe i træk, siden vi senest tabte til AaB i maj 2007. Indtil forårets opgør i Aalborg i maj var vi ubesejrede i 10 kampe både ude og hjemme.

Vores bedste sæson mod AaB
I 12 af vores 26 sæsoner har vi aldrig tabt til AaB - men kun to gange vandt vi alle sæsonens kampe. Første gang var i 2005/06 med tre sejre og en samlet målscore på 4-0, men den allerbedste sæson var i 2015/16, hvor vi vandt alle tre med en samlet målscore på 12-4.

Det var bl.a. den sæson, hvor vi vandt hele 6-2 i Telia Parken på to mål af Santander og et af Kusk, Nicolai, Toutouh og Corner.