AaB har det meget svært i København

F.C. KØBENHAVN VS AAB i SUPERLIGAEN
F.C. København har mødt AaB 75 gange i Superligaen, og har fået point i 77% af kampene (39 vundne, 19 uafgjorte og 17 tabte). Målscoren er 127-82.

37 af de 75 Superligakampe har haft F.C. København som hjemmehold, 22 af disse kampe er vundet, otte er sluttet uafgjort og syv gange har AaB vundet. Målscoren i de 37 hjemmekampe er 78-41.

F.C. Københavns seneste 14 hjemmekampe mod AaB i Superligaen er endt med 13 sejre og en enkelt uafgjort, faktisk har AaB ikke vundet en Superligakamp i Telia Parken siden maj 2007.

F.C. KØBENHAVNS SUPERLIGASÆSON
Der er nu spillet fem runder af Superligasæsonen 2016/17, og F.C. København er at finde på 1. pladsen med 13 point. Det er De tre første kampe blev vundet med 3-0, 4-0 og 4-0 over henholdsvis Lyngby BK, Esbjerg fB og FC Nordsjælland.

I 4. spillerunde måtte F.C. København nøjes med 1-1 ude mod SønderjyskE, men i den forgangne weekend kom der så atter tre point ind på kontoen, da F.C. København hjemme i Telia Parken vendte 0-1 mod FC Midtjylland til en sikker og fortjent 3-1-sejr.

F.C. København har scoret 15 mål i denne Alka Superligasæson. Målene er fordelt på disse spillere: Kasper Kusk (3 mål), Benjamin Verbic (3 mål), Rasmus Falk (2 mål), Thomas Delaney (2 mål), Youssef Toutouh (2 mål), Andrija Pavlovic (1 mål) og Erik Johansson (1 mål).

Derudover har Dahlin fra FC Midtjylland lavet selvmål.

FACTS, DE TRE KAMPE MOD AAB I SIDSTE SÆSON:

12. maj 2016, AaB 0-2 F.C. København
0-1 Federico Santander (32’), 0-2 Nicolai Jørgensen (90’)
10.036 tilskuere

13. marts 2016, F.C. København 6-2 AaB
1-0 Federico Santander (8’), 2-0 Kasper Kusk (11’), 2-1 Kasper Risgård (37’), 3-1 Nicolai Jørgensen (40’), 4-1 Federico Santander (47’), 4-2 Thomas Enevoldsen (68’), 5-2 Youssef Toutouh (75’), 6-2 Andreas Cornelius (82’)
16.296 tilskuere

13. september 2015, F.C. København 4-2 AaB
 0-1 Thomas Enevoldsen (10’), 1-1 Andreas Cornelius (18’), 1-2 Lukas Spalvis (37’), 2-2 Kasper Kusk (49’), 3-2 Nicolai Jørgensen (61’), 4-2 Kasper Pedersen (selvmål, 70’)
13.253 tilskuere

AAB OG ALKA SUPERLIGAEN
AaB er et af fire hold i Superligaen, der stadig ikke har tabt i denne sæson. AaB har i sæsonens første fem kampe vundet tre opgør og spillet to kampe uafgjort, og med 11 point er nordjyderne at finde på 3. pladsen, a point med Brøndby IF, men med en markant dårligere målscore end Brøndby IF.

AaB’s tre sejre er kommet i opgør mod Randers FC (1-0), FC Nordsjælland (2-1) og Esbjerg fB (2-1) mens de to uafgjorte har været mod AC Horsens (1-1) og OB (2-2).

AaB har scoret otte mål i denne Superligasæson, de er fordelt på seks forskellige spillere: Marco Meilinger (2 mål), Markus Holgersson (2), Thomas Enevoldsen (1), Kasper Risgård (1), Rasmus Würtz (1) og Christian Bassogog (1).

AaB’s otte scorede mål er fordelt på fem mål før pausen og tre mål efter pausen, og de fem mål AaB har lukket ind er fordelt 3-2 på henholdsvis 1. og 2. halvleg.