Roony Bardghji

7-0 over Feyenoords reserver

Cifrene ser flotte ud, og det er altid dejligt at score mange mål, men resultatet var ikke det primære formål med en testkamp mod Conference League-finalisterne.

Men hollænderne, der indledte træningen i mandags, stillede op uden alle deres landsholdsspillere reserve- og akademihold, og de kunne slet ikke være med i vores tempo.

Victor Kristiansen åbnede scoringen efter fem minutter, og Khocholava øgede til 2-0 efter tyve minutter. Herefter dalede kampen lidt i tempo, og Feyenoord havde bolden en del, men mod slutningen strammede vi grebet.

Det virkede nærmest som om, vi kunne score efter behag, og i halvlegens sidste otte minutter gjorde Haraldsson, Diks og Roony det til de vanvittige pausecifre 5-0.

Feyenoord skiftede planmæssigt hele holdet i pause, men det blev det ikke meget bedre af. Thorup nøjedes med syv udskiftninger, og inden der var spillet et kvarter af 2. halvleg, førte vi 7-0.

Da var der allerede tyndet godt ud blandt de 2.500 på det fine akademistadion, som blev vidner til en regulær københavnsk opvisning - på en billig baggrund.