Mohamed Daramy

4-1 over Brøndby i Reserveligaen

Der var fint tempo og god energi fra start, da vi for anden gang i efteråret mødte Brøndby i reserveligaen. Vi stillede også ganske stærkt op, og Pep Biel fik for første gang chancen på den centrale midtbane sammen med Nicolaj Thomsen.

Brøndby lagde umiddelbart bedst ud, men snart fik vi mere greb om tingene, og Santos var lige ved at nå frem til en flad tværbold fra venstre, sat op af Fischer og dagens "seniordebutant", Victor Kristiansen på venstre back.

Victor Kristiansen
Victor Kristiansen fra U19-holdet


Efter et kvarters tid blev Mohamed Daramy nedlagt i Brøndby-feltet af Luke Singh, og Bendtner udnyttede sikkert muligheden fra 11-meter pletten.

Nicklas Bendtner scorer på straffe


Siden sad vi fortsat på spillet, men ingen af holdene kom til noget særligt foran mål, før vi fik hjørne efter en halv time. Fischer sendte den indover, og Bjelland pandede bolden i nettet fra kanten af det lille felt.

Andreas Bjelland


Fischer ville gerne have haft straffe inden pausen, da han snød 3-4 mand, inden han blev revet ned i feltet, men dommerens fløjte var tavs.

Viktor Fischer


Brøndby sluttede halvlegen bedst af, men stadig uden at sætte Frederik Ibsen på de store prøver.

I pausen udgik Fischer og Santos planmæssigt og blev erstattet af Falk og Stage, der indtog den centralt midtbane, mens Pep Biel og Thomsen i stedet rykkede ud på kanterne, og Daramy op i angrebet.

Der var kun spillet få minutter, da Daramy spillede Viktor Kristiansen i venstre side, og han gik til baglinjen og lagde en perfekt, flad pasning på tværs, og Bendtner var hvor han skulle være og øgede enkelt til 3-0.

Bendtner og Pep Biel


Brøndby forsøgte sig herefter med en del langskud, som dog ikke sad inden for rammen, og på endnu en farlig dødbold lige uden for feltet, sparkede Peter Bjur i muren.

I stedet blev det 4-0 efter en lille time, da Daramy fornemt spillede Pep Biel fri i højre side af feltet, og med en hård, velplaceret afslutning satte han bolden fladt i det lange hjørne.

Pep Biel


Herefter kom Kristall Ingason og Valdemar Lund på banen i stedet for Varela og Bjelland, og det var også islændingen Ingasons første seniorkamp, mens U17-forsvareren Valdemar Lund også var med mod Lyngby sidste uge.

Brøndby havde også erstattet Mraz med Uhre, og han udnyttede en tøven i vores forsvar til at hugge bolden ind til 4-1, men tættere kom de ikke.

Da også Papagiannopoulos udgik - til fordel for William Maretti - spillede vi til ende med (fra højre) Ingason, Lund, Kristiansen og Maretti, men de unge holdt fint stand, mens Brøndby forgæves jagtede endnu en reducering.

Frederik Ibsen


Til allersidst nåede Tobias Pedersen og Gabriel Johansen et lille minuts tid på banen for Falk og Bendtner efter længe at have stået klar og ventet på et spilstop.

Men herefter var det slut. Bendtner fik gang i målscoringen (efter hans straffe i Hillerød), Pep Biel scorede også sit første mål, og der var generelt mange gode takter i holdet.

 

Tirsdag den 17. oktober 2019, kl. 13.00 i Brøndby
BRØNDBY-F.C. KØBENHAVN 1-4 (0-2)
14.: 0-1 Nicklas Bendtner, straffe
30.: 0-2 Andreas Bjelland
47.: 0-3 Nicklas Bendtner
58.: 0-4 Pep Biel
68.: 1-4 Mikkel Uhre
Dommer: Jonas Hansen

31 Frederik Ibsen - 2 Guillermo Varela (61.: 48 Kristall Máni Ingason), 4 Sotirios Papagiannopoulos (72.: 49 William Maretti), 5 Andreas Bjelland (61.: 52 Valdemar Lund Jensen), 55 Victor Kristiansen – 11 Mohamed Daramy (89.: 40 Gabriel Johansen), 16 Pep Biel, 8 Nicolaj Thomsen, 7 Victor Fischer (46.: 33 Rasmus Falk) - 32 Nicklas Bendtner (89.: 54 Tobias Pedersen), 18 Michael Santos (46.: 6 Jens Stage)

Ikke benyttet: 51 Mohammad Hassan