William Bøving

4-0 og klar til 1/8-finalerne

For første gang nogensinde har vi vundet alle tre udekampe i et europæisk gruppespil, og da Slovan og PAOK spillede uafgjort i Bratislava, er vi sikre på at vinde gruppen og dermed først indtræde i 1/8-finalerne i det nye år.

Med to mål i de første syv minutter fik vi den perfekte start på aftenens opgør. Først udnyttede Ísak Bergmann Jóhannesson efter fem minutter et usikkert Lincoln-forsvar til at bringe os foran, og to minutter efter øgede Lukas Lerager ved at heade et hjørnespark i nettet.

Siden skabte vi adskillige chancer til at fordoble to-måls-føringen, som dog holdt sig til pausen, men vi var i fuldstændig kontrol med begivenhederne.

Efter pausen styrede vi stadig begivenhederne, og midt i 2. halvleg øgede William Bøving efter forarbejde af Ísak Jóhanneson, som også stod bag indskiftede Rasmus Højlunds 4-0-mål efter 73 minutters spil.

100-kamps jubilar Pep Biel ramte også stolpen, og vi gav endnu en ung spiller debut i aften, da Daniel Haarbo kom ind på den centrale midtbane. Pierre Bengtsson fik også spilletid og kom dermed op på siden af Michael Mio i antal spillede FCK-kampe - 284 giver en delt fjerdeplads på alle tiders klubliste.

Sidst, men ikke mindst - tak for en helt fremragende støtte for jer, der tog turen med hernede og trodsede det øsende regnvejr!

FCK-fans på Gibraltar