3rd JERSEY with LES DEUX

3rd JERSEY with LES DEUX

Når Byens Hold går på banen den 1. marts i Odense, bliver det i en spritny spilledragt fra klubbens tøjsponsor adidas. 3. trøjen er blevet til i samarbejde mellem F.C. København og det københavnske tøjmærke Les Deux. 

Som det var tilfældet med de seneste 3.trøjer er spilletrøjen blevet til gennem adidas’ designer-værktøj miTeam. 

Den nye 3.trøje er en stilren sammensætning af traditioner, nytænkning og kærlighed til klub og land. Og netop kærligheden til F.C. København har været en del af tanken bag designet af den nye trøje. 

- Vi har fra starten af dette forløb været enige om, at vi ville arbejde med FCK’s stolte farver. Genkendeligheden i den kongeblå med de hvide detaljer, og omvendt, er det, både vi og fans generelt forbinder med Byens Hold, fortæller Les Deux’ grundlægger, Kristoffer Haapanen om tankerne bag farvevalget, hvor F.C. Københavns traditionelle farver bliver suppleret af bordeaux, som er Les Deux’ eget særlige farvepræg på den nye trøje. 

- Da vi tilbage i 2011 for alvor fik fat i det danske marked, var det netop med en blå og en bordeaux sweatshirt. Disse to farver har fulgt os lige siden og det er derfor, at vi sætter en stolthed i at bruge disse farver, siger Kristoffer Haapanen. 

Ud over de tre farver, er der også visse detaljer på trøjen, som er værd af hæfte sig ved. Således er logoet på den nye 3.trøje hvidt på en sort baggrund og væsentligt større end på de andre trøjer i spilletøjskollektionen. Der er desuden syet tynde, blå striber på den bordeaux-farvede torso. Og endelig er der placeret et diskret Dannebrogs-flag øverst på ryggen. 

Trøjen koster 599,- og kan allerede nu købes på nettet på fckmegastore.dk samt i MegaStore fra første hjemmekamp mod FC Vestsjælland i morgen, søndag. Den fås i størrelserne 8-14 år samt S-XXL. 

Desuden består spillesættet af matchende shorts, fodboldstrømper og anthemjakke. Trøjen fås ligeledes i en langærmet udgave til 699,- i str. M, L, XL.