Antonsson: Vi skal score først

Mikael Antonsson:Sådan kunne mit liv være efter fodbold

I forbindelse med kampen i dag har vores brugere på Instagram bidraget med en masse ord. Et udpluk af dem har vores forsvarsspiller Mikael Antonsson forholdt sig til. 

Roxette 
Det minder mig om min ungdoms gode år! Det var noget man hørte meget, da man var yngre, for de synger jo ikke så meget sammen længere. Men de har lavet rigtig mange gode sange og er måske Sveriges største band sammen med Abba. 

Snus 
Det har jeg brugt i lang tid, og engang sagde jeg, at jeg ville stoppe, når jeg blev 30. Og så sagde jeg, at jeg ville stoppe, når jeg fik børn. Men nu er jeg både over 30 og har fået en lille pige, men jeg sidder stadig med snusen… så nu må vi se hvornår jeg stopper, det er jo en bad habit! 

Livet efter fodbold 
Det kunne sagtens være noget inden for fodbolden. Jeg har taget gymnasiet i Sverige, hvor jeg havde virksomhedsøkonomi, men jeg ved ikke om det lige bliver dét jeg vil bruge. Men det kunne meget vel blive noget inden for fodbolden, f.eks. i en klub som FCK. København er en fantastisk by, der føles som om det er mit andet hjem, og vi trives rigtig godt her. Men nu må vi se, hvordan det ser ud, når karrieren engang er slut. Min kæreste har en søster i New York, så måske vil vi også tage over og prøve at bo der. 

Sammenhold 
Er det ikke nok at sige FCK? Jeg synes, der var et utroligt godt sammenhold sidst jeg var her, og det samme oplever jeg nu igen – ikke kun på holdet, men i hele klubben. Men sammenhold er selvfølgelig utrolig vigtigt på ethvert fodboldhold. 

Hodor 
Det er ham fra Game of Thrones, der bærer rundt på Bran! Jeg ser ikke lige mig selv som én, der bærer rundt på andre, men det er en fantastisk serie, som jeg har fulgt rigtig meget. Der sker simpelthen så meget, og man er nødt til at være vågen hele tiden, ellers er man pludselig helt væk. Så jeg går bare og venter på, at den skal starte igen!