Viktor Fischer

3.726 dage siden, AGF senest slog os

Ikke tabt til AGF i over 10 år
I dag er det 3.726 dage siden, AGF senest slog os. Det var lørdag den 15. august 2009, og siden har vi 14 sejre og 10 uafgjorte.

Efter nederlaget i 2009 vandt vi ”kun” 4 af de første 13 kampe, mens 9 endte uafgjort, men siden har vi taget 10 sejre og spillet 1 uafgjort.
 

FCK i Aarhus
Fra 1994-2000 tabte vi 10 af 12 kampe i Aarhus, men siden 2001 har vi kun tabt 1 af 8 kampe – den 19. april 2009, hvor Ole Budtz scorede sejrsmålet kort før tid.
 

Sidste nyt fra Aarhus
AGF har en mulig debutant i 18-mandstruppen i den 23-årige hollandske back Kevin Diks, der kom til klubben i sommer med klubber som Vitessa, Fiorentina og Feyenoord på sit CV. Han erstatter Gift Links, mens Frederik Tingager og Mustafa Amini ikke er blevet deres skader kvit.

”FCK er på mange måder sig selv som vi kender dem. De har fået en ny angriber ind i skikkelse af Santos, som har givet dem lidt nye dimensioner i spillet omkring feltet, og han er en stærk mand for dem. Ellers er det som vi kender det med fysiske stærke angribere og en løbestærk midtbane - der er ikke så stor forskel på dem fra tidligere. Så det handler for os om, at vi finder tilbage til vores gode niveau,” siger cheftræner David Nielsen til agf.dk.


Statistik fra vores indbyrdes opgør

  • Der blev scoret på alle de første ti straffespark, men kun på et af de seneste fem. De seneste tre er misbrugt.
  • Vi har fået udvist Per Frandsen, Tomas Antonelius, Mathias 'Zanka' Jørgensen og Erik Johansson, og AGF har fået udvist Martin Nielsen, Liam Miller og Navid Dayyani.
  • Todi Jónsson er vores alltime-topscorer med 8 mål.


Ståle vs. David
Ståle har vundet syv ud af ni møder med David Nielsen som træner:
•    Ståle vs David i Lyngby: tre sejre, et nederlag
•    Ståle vs David i AGF: fire sejre, en uafgjort

David Nielsen



AGF-sæsonstart
AGF har 20 point og +6 i målscore efter 13 runder, og det er deres 5. bedste præstation efter 13 Superligakampe. Deres pointrekord efter 13 runder er 28 point i 1995/96, hvor de sluttede på 2. pladsen.


Denne dato
Sidste år mødte vi også AGF den 28. oktober og vandt 4-2 på mål af Skov (2), Fischer og Boilesen.


Dommerne
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Linjedommere: Dennis Wollenberg Rasmussen og Paul Nyberg
4. dommer: Sandi Putros
 
36-årige Kristoffersen er i gang med sin 9. Superligasæson og med 175 kampe er han på 11. pladsen over dommere med flest Superligakampe.
 
Han har dømt os 41 gange før, og senest var vores hjemmekamp mod Silkeborg i september.

 
Kort og karantæner
Rasmus Falk afsoner sin anden karantænedag i Superligaen, og desuden har han pokalkarantæne på torsdag mod FC Nordsjælland.

Jens Stage får karantæne, hvis han får et gult kort til mindst 4 strafpoint.

På skadelisten er Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Robert Mudražija, Carlo Holse og Andreas Bjelland.

>> Se målscorere, kort og strafpoint på dbu.dk