Nicolai Boilesen

3 nye samarbejdsklubber præsenteres søndag

I forbindelse med kampen på søndag mod Lyngby vil vi byde velkommen til hele tre nye samarbejdsklubber, der bliver klub nummer henholdsvis 40, 41 og 42 under The Blue & White Banner.

”Vi er en stor fodboldforening i forvejen, men vi har set et behov for at løfte vores børnefodbold. Der er vi blevet meget inspireret af det projekt, som FCK er gået i gang med, hvor de vil udvikle børnefodbolden primært med fokus på København, og da vi hørte om det, syntes vi ikke at vi ikke kunne tillade os at lade være med at spørge, om vi ikke kunne være med i det,” fortæller Klaes Rasmussen, der er træner i den ene af klubberne Holbæk B&I.

”Vi føler, at vi træder ind i et fodboldfællesskab, som kan udvikle vores klub. Vi er trods alt bare en Danmarksserieklub med ungdomsfodbold på et fint niveau. Der sidder noget viden og noget power i de mennesker i FCK, der arbejder med det her område, som vi rigtig gerne vil gøre brug af. Det har inspireret os til at ansætte en deltidsstilling til at arbejde med børnefodbolden som en direkte konsekvens af, at vi skal lave noget med F.C. København,” fortæller Klaes Rasmussen.

Netop udvikling er også incitamentet for at blive samarbejdsklub for Valby-klubben, Boldklubben Hellas.

”Vi er en breddeklub, som gerne vil udvikle spillere på alle niveauer. Så derfor var det logiske step at indgå et samarbejde med en klub som FCK. Vores fokus i det her samarbejde ligger primært på det sportslige. Vi kan få dygtiggjort såvel trænere som spillere, og nu vi ikke har et elitekoncept, så vil vi gerne sikre os, at de spillere, vi har, som er rigtig rigtig gode, bliver sendt af sted på et højere plan på en god måde, fortæller ungdomsformand i Boldklubben Hellas, Martin Bang Hansen.”

Ud over Boldklubben Hellas og Holbæk B&I byder vi også velkommen til Høje Taastrup Idrætsforening på søndag, hvor vi har inviteret alle 42 samarbejdsklubber i Telia Parken til en festlig dag for samarbejdsklubberne, The Blue & White Banner Day.

>> Køb billet til opgøret her.