3-2 over AB70

KB/FCK2 fik anden sejr i lige så mange forsøg, da det blev til en 3-2-sejr på udebane over AB70 i 2. division Øst.

Det startede ellers skidt, da AB70 bragte sig foran efter et kvarter spil. Byens hold kom dog stærkt igen, med to mål af Mads Torry efter 43 og 51 minutters spil. Bolden var dårligt sat i spil igen før Christian Lønstrup øgede til 3-1, og dermed så det ud til at blive endnu en sikker FCK-sejr.

Men AB70 kæmpede videre, og fik reduceret 20 minutter før tid, og var også uheldige med ikke at få udlignet. Heldet tilsmilede F.C. København lørdag eftermiddag på "Uganda Ground", og der blev ikke scoret mere i kampen.

Det var tre point - mere er der faktisk ikke at sige. Vi var 2-3 niveauer under det vi præsterede mod Værløse, men man kan selvfølgelig heller ikke klage, når man scorer tre mål. Vi kan lukke kampen, men er også heldige, da AB70 rammer stængerne tre gange og brænder et straffespark. Thomas Villadsen spillede en flot kamp, siger Benny Gall til FCK.DK.