Viktor Claesson

3-0 i Lyngby

De første 45 minutter sluttede med en pauseføring på 1-0 på det mål, som Viktor Claesson scorede efter et kvarter efter et flot, direkte opspil fra Valdemar Lund via Pep Biel.

Lyngby dominerede ellers indledningen, og generelt kan vi takke Mathew Ryan for den pauseføring, for både før og efter Claessons mål præsterede australieren flere fantastiske redninger, når hjemmeholdet for ofte og for let kom til store chancer.

Mathew Ryan

Efter pausen var det dog Lyngbys tur til at give store chancer væk, og det udnyttede vi effektivt til at bringe os foran 3-0 i løbet af halvlegens første syv minutter.

Først på et Pep Biel-straffe begået mod ham selv og derefter på endnu et mål af Claesson.

Lyngby havde ikke noget modsvar, og vi kontrollerede resten af kampen fuldstændig, så vi også kunne spare flere af de rutinerede spillere inden onsdagens playoff-returkamp.

Vi var tæt på 4-0, da en af de indskiftede, Paul Mukairu, bankede bolden på stolpen efter godt forarbejde af ligeledes indskiftede Akinkunmi Amoo, men det blev ved 3-0.

Tak for det flotte fremmøde og den store støtte til holdet fra de mange FCK-fans, der tog turen til Lyngby!