F.C. København henter Benjamin Verbic

F.C. København henter Benjamin Verbic

Den første forstærkning til den kommende sæson er nu på plads for F.C. København, der henter den slovenske landsholdsspiller Benjamin Verbic i NK Celje på en 4-årig kontrakt gældende fra sommeren 2015. 

 
21-årige Verbic er en offensiv kantspiller og er regnet som et af regionens allerstørste talenter. I denne sæson har han spillet 30 kampe for sin klub, NK Celje, med 13 mål og 9 assists til følge. 
- Han har nogle af de kompentencer og egenskaber, vi har søgt til at komplementere truppen. Han er en direkte spiller, der har scoret mange mål og leveret mange assists fra sit udgangspunkt på en af kanterne. Han er rigtig god med begge fødder og søger hele tiden de farlige positioner, fortæller manager Ståle Solbakken om den kommende F.C. København-spiller. 
 
Benjamin Verbic har trods sin unge alder international erfaring fra både u21 og A-landsholdet i Slovenien: 
 
- Hans alder tilsiger selvfølgelig, at han stadig har masser af potentiale, der endnu ikke er indfriet, men vi forventer, at han fra dag et kan gå ind og bidrage til holdet med sine spidskompetencer. Samtidig har vi haft flere samtaler med både ham og folk omkring ham, og de samtaler har overbevist os om, at han har den rigtige personlighed til en klub som F.C. København, siger Ståle Solbakken. 
 
Benjamin Verbic starter i F.C. København, når træningen begynder for truppen efter sommerferien. 
 
Senere i dag kan du se et interview med Benjamin Verbic på FCK.DK
 
Fakta: 
Navn: Benjamin Verbic 
Født: 27. november 1993 
Højde: 179 
Tidligere klubber: NK Sampion og NK Celje