FCK lejer Kacaniklic

FCK lejer Kacaniklic

23-årige Alexander Kacaniklic klar til at tørne ud for København, efter den svenske landsholdsspiller valgte at takke ja til at slutte sig til løverne for resten af sæsonen.

Vi har hentet Alexander ind, fordi han er en rigtigt dygtig spiller med store offensive kvaliteter. Vi har brug for lidt større bredde i truppen og i Alexander, får vi en spiller, der kan spille alle tre positioner bag forwarden. Han kommer med både Premier League og international erfaring fra det svenske landshold, så han passer rigtigt godt ind hos os, siger manager Ståle Solbakken

Kacaniklic spillede 23 af sine i alt 47 kampe i Premier League for Fulham FC i sidste sæson, men efter den engelske klub rykkede ud, og derfor nu spiller i den næstbedste række, er en tur til Nordens største klub øverst på ønskelisten.

- F.C. København er en stor klub i Skandinavien og i Europa med store ambitioner både i den hjemlige Superliga og i Europa League. Jeg har haft nogle gode snakke med manageren, og ser meget frem til at komme i gang og bidrage med de kvaliteter, jeg har, for jeg har lige som klubben store ambitioner – først og fremmest om at vinde mesterskabet, siger Alexander Kacaniklic.

Alexander Kacaniklic får trøje nummer 17 i F.C. København og træner for første gang med sine nye holdkammerater onsdag formiddag.

Fakta Alexander Kacaniklic:
Født: 13. august 1991
Højde: 181 cm
Tidligere klubber: Fulham FC, Watford, Burnley FC, Liverpool FC, Helsingborg IF
Landskampe:17 A-landskampe, 3 mål, for Sverige