Nicolai Jørgensen til F.C. København

Nicolai Jørgensen til F.C. København

F.C. København, Nicolai Jørgensen og Bayer Leverkusen er blevet enige om en lejeaftale af den 21-årige dansker. Aftalen løber frem til 30. juni 2013. Nicolai Jørgensen kommer til København fra tyske Bayer Leverkusen efter at han skiftede til den tyske storklub fra AB for snart to år siden.

- Vi har længe haft en konstruktiv dialog med både Bayer Leverkusen og Nicolai, og er vi er blevet enige om en aftale der i første omgang gælder den kommende sæson, men med mulighed for at forlænge samarbejdet på en permanent aftale. Nicolai har et stort potentiale og sammen skal vi se hvor langt vi kan bringe det. Det kræver først og fremmest hårdt arbejde på træningsbanen og ikke mindst stor tålmodighed fra begge parter, men jeg er ikke i tvivl om at vi i Nicolai får en spiller, der er motiveret og klar til opgaven og som når tiden er moden vil vise sig frem i F.C. København fra sin bedste side, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Der har være flere klubber inde i billedet, men fra allerførste færd var F.C. København min klare førsteprioritet. Nu glæder jeg mig bare til at starte træningen og møde mine nye holdkammerater, siger Nicolai Jørgensen.

Nicolai Jørgensen starter træningen i dag, mandag, og får rygnummer 18.