Kris Stadsgaard til F.C. København

Kris Stadsgaard til F.C. København

F.C. København kan i dag offentliggøre, at klubben har skrevet en fire et halvt årig aftale med den 26-årige Kris Stadsgaard. Den danske forsvarsspiller tiltræder med det samme og tager således med spillertruppen i træningslejr til La Manga i weekenden.

Sportsdirektør Carsten V. Jensen udtaler: - Vi er glade for, at vi i dag kan præsentere Kris Stadsgaard som ny spiller i F.C. København. Det er ingen hemmelighed, at vi har haft som mål at hente en spiller til midterforsvaret i dette transfervindue. Og med tilgangen af Kris Stadsgaard har vi fået den spiller, vi allerhelst vil have. Vi har fulgt Kris igennem længere tid i udlandet og ventet på muligheden for at kunne slå til.

Kris Stadsgaard udtaler:
- Det er en stor dag for mig. Jeg er meget tilfreds med, at jeg fra i dag spiller i Skandinaviens største klub. Jeg har haft andre muligheder end at tage til F.C. København, men klubben har hele tiden været min førsteprioritet. Jeg ved, at der er stor konkurrence i F.C. København, men jeg glæder mig til at komme i gang med træningen med holdet og ikke mindst til at spille foran klubbens fans i PARKEN.

- Der venter os store udfordringer i Superligaen i foråret, og jeg vil gerne være med til at vinde mesterskabet – ikke mindst fordi jeg i modsætning til nogle af mine nye holdkammerater ikke har prøvet at spille Champions League endnu. Det er mit mål, at det bliver tilfældet med F.C. København, siger Kris Stadsgaard.

Kris Stadsgaard kommer til F.C. København fra spanske Malaga CF, hvor han har spillet siden august 2010. Forinden spillede Kris Stadsgaard med stor succes i norske Rosenborg, hvor han blandt andet mødte F.C. København i UEFA Champions League-kvalifikationen. Herudover har Kris Stadsgaard spillet for italienske Reggina Calcio i Serie A og FC Nordsjælland.

Indtil nu har Kris Stadsgaard spillet to A-landskampe for Danmark. Sidste gang i november 2010 i en venskabskamp mod Tjekkiet.

I F.C. København har Kris Stadsgaard fået tildelt trøje nummer 4.


 

Kris Stadsgaard i sin nye spilletrøje



Kris Stadsgaard har fået tildelt trøje nummer 4