Lars Jacobsen til FCK

F.C. København er i dag blevet enige med Lars Jacobsen om en aftale, der løber frem til udgangen af året. Lars har trænet med her til morgen og deltager herfra i forberedelserne til weekendens topkamp mod AaB i PARKEN.

-Lars er en rigtig god spiller og vellidt i huset, og vi er meget glade for, at han vil hjælpe os efteråret ud. Efter Zankas skade er vi havnet i en vanskelig situation, men vi kan nu se frem mod efterårets tætte program, velvidende at vi har den dækning, og det antal spillere vi ønsker i forsvarskæden, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

-Det er ingen hemmelighed, at jeg efter kontraktudløbet i West Ham har ledt efter en ny udenlandsk arbejdsgiver. På trods af at det har været tæt på flere gange, er det af forskellige årsager imidlertid ikke lykkedes. Jeg har i en stor del af tiden holdt formen ved lige her i min gamle klub, og jeg er glad for, at jeg nu også kan give en hånd med, samtidig med at jeg får mulighed for at holde kampformen ved lige, hvilket er vigtigt ikke mindst set i lyset af landsholdets altafgørende efterårsprogram, siger Lars Jacobsen.

Lars kommer til at optræde i sin vante trøje med nummer 2 på ryggen.