Ragnar Sigurdsson til F.C. København

Ragnar Sigurdsson til F.C. København

F.C. København er i dag nået til enighed med IFK Göteborg og Ragnar Sigurdsson om et klubskifte til Byens Hold. 24-årige Sigurdsson har underskrevet for 4 år og støder til truppen ved træningsopstarten.

-Vi har haft lejlighed til at se Ragnar rigtig mange gange i kamp for IFK Göteborg. Derfor er det altid en særlig glæde, når lang tids scoutingarbejde resulterer i en ”signing”. I dette tilfælde har vi oven i købet kunne gøre brug af Rolands stærke kendskab til svensk fodbold og til Ragnar. Sigurdsson er allerede en etableret spiller med mange kampe under bæltet, men samtidig ser vi yderligere potentiale for udvikling, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

-Jeg glæder mig meget til at komme til Nordens bedste klub. Det er helt klart et step op i min karriere at skifte til FCK og dansk fodbold. Jeg er 24 år, og føler at tiden er den rette for mig til at skifte. Den danske kultur minder om den svenske og den islandske, så jeg håber at falde hurtigt til i København, og glæder mig bare til at komme i gang med mine nye udfordringer, siger Ragnar Sigurdsson.