Christian Bolaños

Christian Bolaños til F.C. København

Den costaricanske offensivspiller, Christian Bolaños, skifter med øjeblikkelig virkning fra den norske klub IK Start til de danske mestre F.C. København. Parterne er blevet enige om en 4-årig aftale.

- Vi sigter altid efter at finde de bedste spillere til hver position, og som højre midtbane passer Bolaños perfekt ind hos os. Vi har fulgt Christians udvikling i IK Start i de seneste år, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage positivt til F.C. København. Christian Bolaños er faktisk en meget arbejdsom, men samtidig eksplosiv og driblestærk type med stor kreativitet på den sidste tredjedel af banen, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

26-årige Bolaños, der tidligere har spillet i OB, starter træningen i klubben tirsdag, og ser meget frem til de nye udfordringer i F.C. København:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i klubben, og ser især frem til de kommende Champions League-kampe. Jeg ved at jeg kommer til et meget stærkt hold med mange gode spillere, og jeg skal arbejde hårdt for at få en plads i startopstillingen. Jeg har kun hørt gode ting om klubben fra Bryan Oviedo, og jeg er sikker på, at jeg nok skal passe fint ind i F.C. København, siger Christian Bolaños.

Christian Bolaños får trøje nummer 30 hos de danske mestre.