F.C. København sælger Linderoth

F.C. Københavns 28-årige midtbanespiller, Tobias Linderoth, skifter 1. juli fra de danske mestre til den tyrkiske storklub Galatasaray, der i den forgangne sæson endte på en 3. plads i den tyrkiske liga. Tobias Linderoth har underskrevet en 3-årig kontrakt med Galatasaray.

 

Den svenske landsholdsspiller kom til F.C. København fra engelske Everton FC i efteråret 2004, og han nåede at score 6 mål og få 41 gule samt 2 røde kort i sine 127 kampe for Byens Hold. Han startede inde i samtlige kampe, og svenskerens markante aftryk på klubhistorien understreges af, at hans sidste aktion som FCK-spiller var som anfører at løfte mesterskabspokalen efter sæsonens sidste kamp i Vejle.

 

- Tobias har ydet en stor indsats for F.C. København, og vi har igennem længere tid forsøgt at forlænge den eksisterende kontrakt med Tobias. Vi må imidlertid konstatere, at det ikke altid er muligt at opnå enighed i den slags sager. Set i lyset af det samt den resterende løbetid på kontrakten og det økonomiske tilbud, vi fik fra Galatasaray, var et salg den eneste brugbare løsning for alle parter, siger sportschef Carsten V. Jensen, som ønsker Tobias Linderoth held og lykke med udfordringerne i Istanbul.

 

- Både jeg og min familie har haft en fantastisk tid i F.C. København med DM-titler og deltagelse i Champions League. Klubben, og alle personer i og omkring den, vil altid have en særlig plads i mit hjerte, siger Tobias Linderoth.

 

De to klubber ønsker ikke at oplyse økonomiske detaljer i forbindelse med handlen.