F.C. København enig med Balázs Rabóczki i dag!

I dag er aftalen mellem den ungarske målmand Balázs Rabóczki og F.C. København endelig underskrevet.

Balázs Rabóczki - netop fyldt 25 år - forlader sin hidtidige klub IFK Norrköping med virkning fra månedsskiftet og tiltræder i F.C. København på en aftale der løber frem til 30.06.2007.

190 cm høje Rabóczki kommer til F.C. København med stor erfaring trods sin relativt unge alder. Med sin ungarske klub Dunaferr har han således spillet Champions League-kvalifikationskampe og UEFA Cup-opgør, inden han via Salzburg kom til IFK Norrköping, hvor han af mange er beskrevet som en af Allsvenskans bedste målmænd. Han er desuden noteret for 3 A-landskampe og 20 U-landskampe og er fortsat landsholdsaktuel for Ungarn.

" Med aftalen med Balázs har vi fået en rigtig god og langsigtet løsning på det målmandsproblem der opstod i og med, at vi ikke kunne få en aftale i stand med Rune Pedersen. Både sportsligt og økonomisk er jeg meget tilfreds med at denne aftale er kommet i stand." siger sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm.

" Balázs kender jeg fra min tid i Salzburg, og han er en klassekeeper, som jeg selv anbefalede til Norrköping. Jeg er meget tilfreds med at få Balázs til F.C. København på en langtidskontrakt" siger cheftræner Hans Backe.

" Jeg glæder mig meget til at spille for F.C. København. Det er et stort spring fremad i min karriere. Det giver mig den bedste mulighed for at kæmpe om målmandsposten på det ungarske landshold", siger Balàzs Rabóczki.

Balázs Rabóczki får trøjenummer 16 og starter træningen i F.C. København på KBs anlæg ved Peter Bangs Vej på mandag klokken 10.00.