2. division tager imod Vanløse

FCK/KB byder fans, tilskuere, modstander og dommere velkommen til søndagens ’lokalopgør’ i Frederiksberg Idrætspark mellem F.C. Københavns SAS Ligareserver og Vanløse IF.

Vanløse vendte tilbage til Divisionsrækkerne i 2007 efter at have spillet et par sæsoner i Danmarksserien. Uheldigvis for Vanløse blev de i sidste sæson placeret i vestrækken, hvilket betød en masse lange udebaneture – men også en masse point, som resulterede i at holdet sluttede på en 12. plads. I indeværende sæson er holdet kommet pænt fra start med 4 sejre og 2 uafgjorte.

FCK/KB møder op til dagens opgør med masser af optimisme. Holdet har spillet rigtig godt fodbold i efteråret – og har ikke tabt i de seneste fem kampe. Sidste weekends kamp mod Glostrup burde have indbragt en sejr, men en smule ukoncentration i de sidste seks minutter betød at en 2-0 føring blev sat over styr.

Lad os derfor håbe at koncentrationen holder alle 90 minutter søndag og at vi samtidig får en intens og velspillet kamp. Der er kick-off klokken 10.30.

Husk at Guld-, sæsonkortholdere og medlemmer af FCKFC har gratis adgang til kampen. Det gælder også ungdomsmedlemmer i KB og B1903. Voksenbilletter koster 50,- og børn/pensionister kommer ind for 20,-.