2. division øst-sæsonen sluttede med et nederlag

Lørdag den 9. juni 2007 skulle sæsonen sluttes af, og naturligvis helst med en sejr mod Glostrup. Ingen af holdene havde rigtig noget at spille for, da FCK2/KB ikke kunne blive bedre placeret end nummer 4, og Glostrup ikke kunne rykke ud.

Af Jan Eliassen
Solen bagte ned over Frederiksberg Idrætspark og det var perfekte rammer for tilskuerne – men nok en anelse for varmt for spillerne. Kampen startede dog i et relativt friskt tempo, og allerede i det 9. minut burde det havde stået 1-1. Først var FCK2/KB’s forsvar ikke for vågne og Glostrup sendte bolden få centimeter forbi mål, og i det 9. minut var det så FCK2/KB der brændte en stor dobbeltchance. Først forsøgte Kenneth Beck at drible forbi Morten Sørensen i Glostrups mål, der dog blokerede den ud til Kim Tandrup, der så desværre måtte se sit skud reddet med det yderste af fingerspidserne af keeperen.

Efter et kvarters spil virkede det som om FCK2/KB var ved at overtage spillet, men det skulle desværre vise sig ikke at være helt rigtigt, for i det 31. minut kom Glostrup foran 1-0. De førte bolden frem i venstre side, og efter et fint overlap blev bolden slået perfekt ind i panden på en helt fri Daniel Jønsson – og han scorede sikkert uden chance for Martin Jacobsen. Et flot mål, men desværre til Glostrup.

Hvis man have troet at målet ville føre til et øget pres fra FCK2/KB, så tog man fejl, for i resten af halvlegen var det Glostrup der var toneangivende – og det var fortjent nok at udeholdet gik til pause med en 1-0-føring.

2. halvleg startede med et højt pres fra FCK2/KB, og det førte allerede i 48. minut til en stor chance, hvor Jacob Neestrup efter et hjørne stod ganske fri, men uheldigvis headede bolden lige ved siden af målet. Det skulle desværre vise sig mere eller mindre at være FCK2/KB’s sidste chance i kampen. Nu blev det heller ikke nemmere at komme tilbage i kampen, da Mike Hansen i det 58. minut begik straffe. Glostrups Daniel Jønsson blev sat til at sparke. Martin Jacobsen reddede dog i første omgang – men desværre for ham, så sprang riposten direkte ud til Daniel Jønsson igen, der så i anden omgang kunne gøre det til 2-0 til Glostrup.

Resten af kampen forløb stille og roligt, og det virkede næsten som om de 22 spillere var ved at begynde deres sommerferie mens bolden var i spil …

Efter 93 minutters spil fløjtede dommer Ulrik van der Leeden kampen af, og kampen sluttede altså med en sejr til Glostrup på 2-0, og med det resultat sluttede FCK2/KB som nummer 5 i 2. division Øst.

Efter kampen snakkede FCK.DK med træner Benny Gall, og han var ”dybt, dybt skuffet over den meget uengagerede indsats” der blevet ydet i dagens kamp. Træner Gall syntes, at det var synd for spillerne, at man oven på en rigtig flot sæson slutter sådan her af. Man husker jo altid sidstehåndsindtrykket – og set i det lys, så var dagens kamp ikke det bedste minde at starte sommerferien på.

Men alt i alt, så har FCK2/KB haft en god sæson. Sæsonens 26 kampe har ført til 13 sejre og ydermere slutter FCK2/KB som det næstmest scorede hold.

Startopstilling :

Martin Jacobsen
Casper Windfeld – Nicklas Svendsen – Jamil Fearrington – Mike Hansen
Mathias Gravesen – Mads Laudrup – Jacob Neestrup – Kenneth Thinter
Kim Tandrup – Kenneth Beck

Udskiftninger:
59. min UD, Kenneth Beck
59. min IND, Rasmus Bogh