2-2 i testkamp mod BK Häcken

Vejrguderne var ikke venligt stemt mod de mange, der holder efterårsferie i denne uge, men der var da et halvt hundrede stykker, der trodsede regn og kulde og mødte op på Nummer 10 til dagens træningskamp mod BK Häcken.

Ståle havde en stor del af førsteholdstruppen til rådighed, bortset fra Ludwig, Santander, Antonsson, Kvist og Nicolai - og de skadede Høgli og Pelle. Planen var at de elleve startende skulle spille den første time, hvorefter der skulle skiftes ud på syv pladser. Det kom også til at holde stik, hvorimod Häcken blev tvunget til hele tre udskiftninger før pausen på grund af skader.

Det var en første halvleg i et udmærket tempo, hvor vi var mest på bolden og også kom foran i det 23. minut, da Peter Ankersen slog et godt indlæg fra højre, som Kasper Kusk ekspederede i netmaskerne inde foran. Inden da havde de begge to haft et par udmærkede forsøg mod mål, mens svenskerne også havde brændt en pænt stor chance, da Alexander Jeremereff sparkede forbi mål.

Lidt efter scoringen var Corner tæt under mål lige ved at få hovedet på endnu et fint Ankersen-indlæg, og havde han ramt den, havde der givetvis stået 2-0 i stedet for 1-0 ved pausen.

Vi kom også fint i gang efter pausen, men Häcken fik udlignet efter 51 minutter ved Mohammed Abubakari, der sparkede bolden godt ind fra kanten af feltet efter en svensk kontra.

Corner var lidt efter tæt på igen, inden Amankwaa hamrede en bold på overliggeren - og så udnyttede Häcken endnu en kontra til at bringe sig foran 2-1 ved Michiel Hemmen.

Minuttet efter foretog vi de planlagte syv udskiftninger, hvor kun Remmer, Amartey, Amankwaa og Bashkim blev på banen - og af dem var det kun Bashkim, der bevarede sin position på banen.

Spillerne havde dårligt nået at finde de nye positioner, før den lange Julian Kristoffersen headede et indlæg på tværs foran mål, så Bashkim kunne sætte hovedet på og udligne til 2-2.

Häcken svarede igen ved at brænde en stor chance og sende et par yderligere afslutninger forbi mål, men det stod stadig 2-2, da dommer Anders Poulsen fløjtede af efter de 90 minutter.

En god testkamp i et udmærket tempo, hvor især Daniel Amartey var stærk - først på midtbanen og siden i det centrale forsvar.