Jan Gregus

2-1 i topbraget

I en tæt og fysisk 1. halvleg var vi mest på bolden, mens midtjyderne satsede på kontraer og dødbolde. Ingen af holdene kom til de helt store chancer, før i det 34. minut, da Erik Sviatchenko nedlagte Robert Skov i det midtjyske straffesparksfelt.

Robert gik selv til 11-meter pletten og scorede for fjerde Superliga-kamp i træk i Telia Parken. Kort efter var N'Doye meget tæt på at heade 2-0 ind, men det blev ved den ene scoring før pausen.

Efter pausen fik gæsterne mere og mere spil på vores halvdel, men vi holdt dem nede på meget få afslutninger, som Jesse Joronen tag sig af.

12 minutter før tid blev han dog overlistet, da Onuachu snittede en dødbold i nettet, men bare fire minutter efter sikrede indskiftede Jan Gregus os alle tre point med et brag af et langskud.

18.553 tilskuere var til topbrag i Telia Parken - tak for støtten!