C-tribunen

14.000 sæsonkort er nu rundet

Det ligner allerede nu en flot kommende sæson i PARKEN med mange tilskuere med en flot kulisse. For i weekenden blev de 14.000 sæsonkort rundet, og det er med over en måned til sæsonen starter i 3F Superligaen. 

Der venter tre hjemmekamp indenfor de første fire runder, og med et DERBY allerede den 8. august er der også god grund til at have sikret sig en plads på tribunerne.

>>> Find din faste plads i PARKEN her

Tak til alle der har beholdt deres faste plads, og de mange nye der har sikret deres plads!

Opbakningen omkring både gentegning af sæsonkort, abonnementer der fortsætter, og ikke mindst nye abonnenter/kortholdere der er kommet til, har være enormt flot. Og der skal lyde en kæmpe tak til alle F.C. Københavnere, der har ønsket at være fast del af vores hjemmekampe i PARKEN til den kommende sæson.

I morgen kl. 10:00 frigives ikke-gentegnede pladser på C-tribunen

Gentegningsperioden er nu overstået, dette betyder at der i morgen, tirsdag d. 15. juni kl. 10:00, bliver åbnet op for de pladser på c-tribunen, der ikke er blevet gentegnet. Hvis du ønsker, at modtage besked om dette som de første, er det muligt at skrive dig på infolisten HER

Dette betyder, at alle frie pladser i PARKEN vil være tilgængelige, da salget af sæsonkort og abonnementer til Sektion 12 og Familietribunen allerede er i fuld gang. 

Overvejer Øvre B til alle kampe
Allerede i sidste uge kunne kommercielle direktør Jacob Lauesen fortælle at der er klare overvejelser for at åbne for Øvre B.

”Udviklingen betyder, at vi kan ende i en situation, hvor vi skal se på, om vi skal åbne Øvre B til alle kampe," siger Jacob Lauesen.

"Hvis den nuværende udvikling fortsætter, så er det ikke et urealistisk scenarium. Det vil være et stort skridt, som fangrupperne skal have en stor del af æren for, men nu afventer vi, hvordan tallene udvikler sig de kommende uger."

”Vores tre seneste hjemmekampe mod Brøndby, AGF og FC Midtjylland var fantastiske oplevelser, fordi vi havde vores fans tilbage, men vi ville selvfølgelig gerne have haft mulighed for at have endnu flere inde. Alt tyder nu på, at vi kan se frem til en fuld eller næsten fuld genåbning inden for en overskuelig periode, og det er tydeligt, at der er mange, der vil være en del af det i den nye sæson."

>>> Find din faste plads i Parken her