Rasmus Falk

1-4-nederlag i Herning

Endnu engang måtte vi tage tomhændede hjem fra Herning efter en klar midtjysk sejr.

Vi var udmærket med i første halvdel af 1. halvleg, hvor Jonas Wind efter et kvarters tid sendte en stor hovedstødschance lige over mål. Desværre måtte 200-kamps jubilaren Rasmus Falk lidt efter udgå med en skade

Efter 25 minutter bragte Junior Brumado hjemmeholdet foran, og siden sad de fuldstændig på kampen, selv om det ikke blev til de store chancer inden pausen.

Men i det første kvarter efter pausen bragte de sig på 3-0, da Anders Dreyer først hamrede et langskud ind via trekantsammenføjningen, hvorefter Pione Sisto overlistede Grytebust med et dykkende skud fra hjørnet af feltet.

Siden kom vi bedre med i spillet, og Wilczek fik en enkelt stor hovedstødschance, som Lössl reddede, men midtjyderne var hele tiden giftige på kontra.

Indskiftede Mustapha Bundu reducerede med 20 minutter igen efter et fladt indlæg fra Victor Kristiansen, men nærmere kom vi ikke, og i stedet øgede Lasse Vibe ti minutter før tid til slutcifrene 4-1.