Rasmus Falk

1-2-nederlag i Hobro

Vi kom rigtig skidt ud til kampen og var allerede bagud 2-0 efter 13 minutter på mål af Julian Kristoffersen og Emmanuel Sabbi efter en række fejl og mangler i den defensive organisation.

Først efter en reducering af Michael Santos midt i 1. halvleg - fornemt sat op af Pep Biel - kom vi for alvor ind i kampen, men havde trods stor spilovervægt svært ved at komme til chancer.

Tyve minutter før tid tog Ståle konsekvensen med en trippel-udskiftning, der gav debut til Nicklas Bendtner, som kom ind sammen med Daramy og Holse i stedet for Pieros, Fischer og Pep Biel.

Det lagde yderligere pres på Hobro-forsvaret, og vi havde også et par gode muligheder for udligning, hvor bolden ikke studsede vores vej. Men i den anden ende havde Hobro dog også et par endnu større kontrachancer, der kunne have lukket kampen tidligere.

Spændingen holdt sig helt ind i de seks minutters overtid, men det lykkedes ikke at få point med hjem.