Det unge centerforsvar med Sebastian Fabrin (U19) og Jacob Haahr Steffensen (U17) clearer et indlæg
U19-all-round-spilleren Ibrahim Samrawi indledte på højre back
Reserve-trænerteamet Mikael Antonsson og Brian Riemer holder et kort møde i pausen
Mohamed Daramy
Mohamed Daramy jubler efter sin første "senior-scoring"
Kim Christensen med en superredning på et velplaceret Helsingør-frispark lige uden for feltet - blot ét af hans mange gode indgreb
Youssef Toutouh fører bolden frem
Den 16-årige norske prøvespiller Trygve Solberg Aarstad viste fine takter, da han fik de sidste 20 minutter

1-1 mod FC Helsingørs reserver

Tirsdagens udekamp mod FC Helsingør i Reserveligaen var efter aftale henlagt til Telia Parken, og ligesom i sidste uge mod OB, stillede vi med et meget ungt hold. Kim i målet samt midtbanetrioen Falk, Toutouh og Thomsen (anfører i dagens anledning) var de eneste førsteholdsspillere, mens de øvrige var fra U19 og U17.

Erik Johansson skulle have spillet, men har lidt problemer med den ene fod - ikke noget alvorligt, forsikrede han, men nok til at han og trænerstaben ikke ville tage nogen chancer.

"Hjemmeholdet" FC Helsingør lagde stærkest ud og havde 3-4 småfarlige forsøg i det første kvarters tid. Men efterhånden kom vi ind i kampen og fik flyttet spillet mere op på deres halvdel, hvor det dog kneb med den sidste gennembrudskraft i offensive. En taktisk justering, hvor Sidney Appu og Falk byttede plads, fik dog sidstnævnte mere med i spillet, og han havde et par forsøg tæt forbi, ligesom Mohamed Daramy var lige ved og næsten.

FC Helsingørs Douglas kunne og burde dog også have scoret kort før pausen, men ramte bolden skævt tæt under mål, så den strøg forbi Kims kasse.

Efter pausen var kampen mere lige, og Daramy kunne godt have bragt os foran efter seks minutter, da han på et fint oplæg fra Samrawi headede forbi et nærmest tomt mål.

Efter et par nærgående Helsingør-afslutninger, som Kim dog tog sig godt og sikkert af, viste den unge U17-topscorer dog skarpheden. Kort før uret rundede en time sparkede han nemlig køligt bolden ind til 1-0 efter et godt oplæg fra Nicolaj Thomsen.

Minutterne efter hev Kim en virkelig kanonredning frem på et farligt FC Helsingør-frispark med kurs mod det lange hjørne - og det begyndte at ligne en overraskende sejr til vores unge mandskab.

En trippel-udskiftning af Falk, Thomsen og Appu betød, at vi bl.a. fik den kun 16-årige norske prøvespiller på banen - Trygve Solberg Aarstad kom ind på central midt og viste fine takter. Men det kunne man nu sige om mange af vores unge talenter, der gjorde det godt mod de fysisk stærkere Helsingør-spillere.

Desværre måtte Kim til sidst give fortabt på en flad afslutning fra et andet ungt angrebstalent, FC Helsingørs 17-årige Nicolas Hald Willumsen, som kom på banen efter pausen. Ærgerligt (for os - og især den velspillende Kim), men alt i alt kan man ikke indvende noget mod det uafgjorte resultat.

Næste reserveliga-kamp er tirsdag den 10. april ude mod Brøndby.

(Se flere actionfotos ved at klikke på pilene i "topbilledet")