Jubel efter scoring

1-0-sejr i Polen

Med en 1-0-sejr på et polsk selvmål i det 9. minut sikrede F.C. København et glimrende udgangspunkt før returkampen i Parken næste onsdag den 30. august.

Et samspil mellem Birger Meling og Mohamed Elyounoussi i venstre side førte til, at sidst nævnte sparkede mod mål, og bolden ramte Bogdan Racovitan på vejen, så den helt snød keeperen og gik ind ved forreste stolpe.

Første halvleg blev generelt en chancefattig affære, som vi indledte bedst, men siden kom polakkerne mere med, og i 39. minut fik de underkendt et mål for offside i opspillet.

Efter pausen var det fortsat tæt og meget jævnbyrdigt, men først midt i halvlegen kom den første store chance, da indskiftede Sonny Kittel bankede bolden lige over Grabaras mål.

Som 2. halvleg skred frem pressede polakkerne selvfølgelig mere og mere for udligning, og det var også tæt på et par gange - men vi havde også mulighederne for at fordoble føringen inden returkampen.

1-0 er også et fint udgangspunkt - men der er stadig et arbejde, der skal gøres færdigt i København, før billetten er sikret til endnu et Champions League-gruppespil.

Returbrag i København næste onsdag
Hvis du ikke allerede har sikret dig en plads til det altafgørende playoff-brag i Parken, så anbefaler vi, at du ikke venter for længe, da interessen har været stor, lige siden vi åbnede for billetsalget - her på billet.fck.dk.

Både før og efter har vi også vigtige hjemmekampe i 3F Superliga på lørdag kl. 16 mod Silkeborg og næste søndag den 3. september, kl. 18 mod Viborg.