0-2-nederlag til FCM i reserveligaen

Dagens reserveligakamp var henlagt til banerne i Tulstrup, hvor FC Midtjylland ofte har trænet i vintermånederne, men det havde den store fordel, at kampen kunne afvikles på græs i stedet for kunstgræsset på Ikast Stadion.

Omklædningen foregik dog i Ikast, og så kørte man de 2-3 kilometer op til Tulstrup i bus. Her blæste det ret meget ude på de åbne områder, men heldigvis ikke så meget, at det gik væsentligt ud over kampen.

Midtjyderne stillede ganske stærkt op med bl.a. Kroon, van der Vaart, Wikheim og Rømer i startopstillingen, og vi mønstrede selv en rutineret bagkæde, mens det meste af midtbanen og angrebet var unge spillere.

FCM dominerede klart de første 45 minutter, hvor chancefordelingen var 5-0 i midtjysk favør. Blandt andet havde deres nigerianske frontløber Stephen Odey et par muligheder, og et sololøb af Gustav Wikheim endte med at Stephan parerede skuddet med en god fodparade. Først i halvlegens overtid fik de passeret Stephan, da Simon Kroon fra spids vinkel bankede bolden flot op i det fjerneste målhjørne.

Inden da havde Høgli måtte trække sig ud af kampen med lidt lårproblemer, men det er endnu for tidligt at sige noget om omfanget.

10 minutter efter pausen øgede indskiftede Bruninho på en liggende flugter, efter Simon Kroon var brudt igennem i venstre side, men ellers holdt vi dem godt fra chancer i 2. halvleg.

Det sidste kvarter gik vi over til at spille med tre nede bagved - Okore, Antonsson og Felix - og fik nu skubbet spillet rigtig godt frem på deres halvdel, og mod slutningen havde vi også et par muligheder for at at reducere. Victor Jensen var tæt på, da FCM-keeperen var kommet lidt på mellemhånd, og Mathias Høst og Devrim Sahin havde også udmærkede afslutninger.

Hjemmeholdets sejr var dog alt i alt velfortjent, og nu henstår kun en enkelt reserveliga-kamp her i foråret, når vi tirsdag den 9. maj, kl. 14.00 tager imod Esbjerg på Nummer 10.

Se flere billeder fra kampen ved at klikke på pilene i topbilledet.