Rasmus Falk

0-1-nederlag i Aalborg

På et mål af Kasper Kusk efter 18 minutters spil stoppede AaB vores sejrsrække i 3F Superligaen med en 1-0-sejr.

Efter en god AaB-indledning på kampen kom vi ind i kampen og havde meget boldbesiddelse det første kvarters tid, og Falk fik en ganske god hovedstødschance på et Varela-indlæg, men headede forbi.

I stedet tog AaB teten efter 18 minutter, da et langskud - efter et clearet hjørne - blev rettet af og lidt tilfældigt endte hos Kasper Kusk, der resolut sparkede den fladt i nettet uden chance for Grytebust.

Siden styrede hjemmeholdet begivenhederne, men ingen af holdene kom til farlige afslutninger. Vi kom selv til et par skudmuligheder, men ikke hårde eller præcise nok til at passere Jakob Rinne, men seks minutter før pausen var det tæt på 0-2 da Lucas Andersen afsluttede et flot kontraløb med at banke bolden på stolpen.

Fra 2. halvleg kom Bjelland ind for Pep Biel, og vi gik over til at spille 3-5-2. Det bidrog til en god start på 2. halvleg, men AaB kom tilbage midt i halvlegen og var nærgående et par gange.

Vi kæmpede dog videre i jagten på point og kom også til enkelte farlige muligheder, hvor den sidste skarphed bare manglede. AaB havde dog også et par store chancer til at afgøre kampen, men 2. halvleg forblev målløs - og dermed indkasserede vi sæsonens første pointtab og nederlag.