Carlos Zeca

0-1 i forårspremieren

Efter en 1. halvleg, som vi dominerede i de første 30-35 minutter, kom hjemmeholdet efterhånden længere frem på banen og kunne gå til pause foran 1-0, da Rodolph Austin headede et hjørnespark ind via stolpen i det første af halvlegens to tillægsminutter.

Allerede i kampens start burde vi selv have åbnet scoringen, da N'Doye headede forbi fra nært hold, men siden kneb det med at omsætte vores spilovertag til chancer. Esbjerg kom dog heller ikke frem til chancer, og de to gange, hvor der var optræk til noget, fik de frispark imod sig for offside henholdsvis hands.

Pep Biel afløste Daramy efter pausen, og vi kom bedre ud end før pausen, og Santos havde et nærgående hug, inden Esbjerg kom tilbage og var centimeter fra 2-0 Først da Austin headede et hjørne på overliggeren, og siden da Kauko hamrede et straffe på overliggeren - begået af Kalle på en friløber til Dauda.

Da havde vi netop sat Kaufmann og Pieros ind for Varela og Santos i en ekstra offensiv, og Pieros var også tæt på at udligne, men en forsvarer fik hovedet på.

Det sidste kvarters tid plus seks minutters tillægstid formede sig som ét langt pres på Esbjerg-målet, men trods masser af indlæg og tilløb til afslutninger, kom vi ikke til den chance, der kunne have skaffet blot det ene point med hjem.

Nu har vi seks dage til den næste opgave - den udsolgte 1/16-finale hjemme mod Celtic FC! Men hvis der nu alligevel kommer lidt billetter til salg, så kan du få info via denne venteliste