Jubel efter scoring

2-1-sejr i Viborg

Med en hårdt tilkæmpet 2-1-sejr i Viborg tog vi et stort skridt nærmere et titelforsvar, men det var nervøst og spændende lige til det allersidste af de 12 minutter, der var lagt til kampen for diverse spilstop i 2. halvleg.

Vi kom godt i gang med kampen og efter et kvarter bragte Jordan Larsson os foran, da han skruede bolden op i et ene målhjørne.

Hjemmeholdet var stadig med i kampen og pressede periodevis på, men lidt efter den halve time fik vi ”VAR-straffe”, da Jakob Bonde havde hånd på bolden under et hjørnespark. Lucas Lund reddede dog Diogos forsøg, men portugiseren var først på returbolden og øgede til 2-0.

Kort efter pausen havde Daramy en stor kontrachance til at øge til 3-0, men i stedet reducerede Jakob Bonde på straffespark efter et kvarters spil, da Claesson havde hånd på bolden under et Viborg-hjørne.

Viborg fortsatte med at presse, og Grabara måtte hive en af de store redninger frem, da indskiftede Junior headede fra nært hold, men ellers kom de ikke til de helt åbne muligheder.

Efter 83 minutter blev viborgenserne reduceret til ti mand, da Ibrahim Said fik sit andet gule kort. De gav dog ikke op, men formåede at presse på og slå mange indlæg ind i vores felt, men de store chancer udeblev, og omsider lød Morten Kroghs fløjte for sidste gang.