Jess Thorup

Thorup: En nøglekamp for begge hold

 

”Sevilla har vel de samme ambitioner som om os, om at de gerne vil spille europæisk efter nytår, men når de starter med at tabe 0-4 hjemme, og vi taber 0-3 i Dortmund, så gør det jo det her til en nøglekamp for begge hold,” sagde cheftræner Jess Thorup på tirsdagens pressemøde forud for Sevilla-kampen onsdag aften.

Han kunne også fortælle, at Andreas Cornelius er tvivlsom til opgøret:

”Han trænede ikke i går, for han har stadig lidt problemer med læggen, men vi har ikke afskrevet ham endnu.”

”Det var noget, han mærkede efter hans seneste kamp, men følte sig klar i lørdags, indtil han til sidst under opvarmningen mærkede noget stramme op. Han talte med vores læge om det, og lægen traf beslutningen om, at han ikke skulle spille,” uddybede Thorup.

Mange af de fremmødte journalister ville gerne tale om, hvad Thorup og spillerne havde talt om efter OB-kampen i lørdags, og Thorup gav en kort sammenfatning, men bad også om respekt for, at der venter en meget vigtig kamp onsdag aften, som har alt hans og spillernes fokus her aftenen før kampen.

”Da vi kom tilbage på 10’eren, havde vi et fælles møde, hvor vi viste nogle videoklip for at afstemme tingene, så det ikke kun var ord, og så har vi haft individuelle samtaler for at følge op på det.”

”Vi var selvfølgelig gerne gået ind til Champions League-kampene med en masse sejre og selvtillid i ryggen, men de her kampe er stadig noget særligt, som vi glæder os til, og hvor vi har en forpligtelse til at gå ud og levere det bedst mulige resultat for vores og dansk fodbolds skyld.”

”Jeg har set mange af deres kampe, og det er jo et fantastisk hold, når man ser på listen af topspillere, så der venter stor opgave.”

”De har kæmpet lidt i sæsonstarten, men vandt her i weekenden, så på den måde er det måske en mulighed for os, hvis vi kan sætte det aftryk vi gerne vil med vores fantastiske fans i ryggen. Men selv om Sevilla ikke strutter af selvtillid, er det stadig et klassehold med rigtig mange gode individualister,” sagde Thorup.