Rasmus Falk

Falk: Vi glæder os til interessante indbyrdes kampe

Der venter et spændende kampprogram i de kommende uger i de sidste fem kampe i 3F Superligaens grundspil. Forude venter kampe mod AGF, Vejle, Brøndby, FC Midtjylland og Randers. 

Opgaver som Rasmus Falk ser meget frem til.


”Vi fik ikke det med fra Lyngby, vi skulle have haft, men vi står med tre sejre og en uafgjort i foråret, og jeg synes, at tendenserne i vores spil har været positive, uden vi på nogen måde er i mål eller stiller os tilfredse med vores spil og præstationer. Nu venter der nogle virkeligt interessante kampe i de kommende uger, hvor vi får nogle indikationer af, hvor holdene står styrkemæssigt i toppen af Superligaen. Vi ser det som en mulighed for at komme nærmere de førende hold, og vi glæder os alle til det program, der venter. Vi skal hele tiden forbedre os og skabe resultater, mens vi gør det,” siger Rasmus Falk.

Midtbanemanden forventer sig følgende af søndagens første opgave mod AGF hjemme i Parken:

”Det lyder altid lidt kedeligt, men vi skal virkelig holde fokus på én opgave af gangen og derfor er det lige nu AGF, der fylder alt for os. Vi kender AGFs kvaliteter og de har været meget stabile og solide gennem lang tid, så det bliver en udfordring for os. Jeg ser dog så meget kvalitet i vores trup, at selvom jeg ikke tror, at man skal forvente en kamp med et hav af chancer, så skal vi nok få skabt vores muligheder. Vores seneste møde i Aarhus viste også, at vi fysisk kan matche dem i de perioder af kampen, det er nødvendigt, så jeg synes, at vi står med gode muligheder for tre point søndag,” siger Rasmus Falk. 

Kampen mod AGF starter søndag kl. 16.00 og kan ses på Canal 9 og Discovery+.