Røde Kors-indsamlere får billetter til FCK-AGF

Alle indsamlere i København, der går ud med indsamlingsbøssen for Røde Kors søndag den 1. oktober, bliver inviteret af FCK til vores Superliga-klassiker mod AGF søndag den 22. oktober, kl. 18.

Hver indsamler kan få op til fire billetter. Der er derfor god mulighed for at tage børn, familie eller venner med til kampen mod AGF.

- Røde Kors udfører en uvurderlig indsats i hele verden, og indsamlingen søndag den 1. oktober er vigtig for de mennesker verden over, som Røde Kors hjælper. Vi opfordrer alle, der kan afse nogle timer, til at melde sig som indsamler, og vi glæder os til at give alle indsamlere i København en god oplevelse i Telia Parken mod AGF. En kamp vi inviterer til, hvis man melder sig som indsamler, siger Anders Hørsholt.

For at øge opmærksomheden arrangerer Røde Kors også en battle mandag den 25. september, kl. 16.30 på Købehavns Hovedbanegård. Her konkurrerer Youssef Toutouh og Kasper Kusk med FC Nordsjællands Mathias Jensen og Mads "Mini" Pedersen om at hverve flest indsamlere til Røde Kors. Master Fatman er konferencier, og Røde Kors streamer det på deres Facebook-side.

Som FCK-fan kan du støtte klubben i konkurrencen mod FC Nordsjælland - og først og fremmest den gode sags tjeneste - ved at melde dig som Røde Kors-indsamler på rodekors.dk/fck

Du kan også melde dig som indsamler på www.indsamler.dk eller telefon 70 10 00 00.

Herefter får du nærmere information om din rute og dine materialer til indsamlingen.