Vinder af Europa-tur: Det bliver virkelig fedt

Vinder af Europa-tur: Det bliver virkelig fedt

Vinderen af hovedpræmien i VoresKBH blev i år Tue fra Nordvest. Han og en ven skal dermed et smut til en europæisk udebanekamp med klubben, som inkluderer hele pakken: Fly, hotelophold og billetter til det spændende opgør. 

 
Vi tog forbi ham i hans hyggelige lejlighed for at overrække ham det synlige bevis på præmien, og det var en glad Tue, der tog imod os.
 
- Jeg har deltaget i et par konkurrencer i VoresKBH, men jeg havde udset mig denne her Europa-rejse, så den brugte jeg stort set alle mine point på, fortæller Tue, der har været med lige så længe, han kan huske. 
 
- Mit forhold til klubben går langt tilbage. Jeg har stået på Nedre C med min far i nogle år, og nu står jeg på Sektionen. Jeg og mine meget flotte venner i vores lille, men legendariske forening HVP, som jeg kommer på stadion med, prøver at komme med et smut til udlandet én gang om året. Vi var eksempelvis i Brugge her sidste år, så det er helt fantastisk med præmien. Det bliver virkelig fedt, og jeg glæder mig til at opleve sådan en tur på en lidt anden måde, end jeg plejer, siger Tue, der med gevinsten har endnu en god grund til at se frem mod næste sæson. 
 
- Jeg har fået fornyet mit sæsonkort, og ser frem til den nye sæson. Det bliver spændende at se, hvor vi står efter en rigtig god sæson, og hvis vi kan få TK tilbage så ser det godt ud!
 
Allerede nu har vi oprettet en ny konkurrence om en Europa-tur, som du kan deltage i, hvis du er sæsonkortholder. Log ind på VoresKBH-portalen, og se hvordan.