Johan Wiland siger farvel

Johan Wiland siger farvel

Johan Wiland kom til F.C. København i januar 2009 og har under hans seks et halvt år i klubben været med til at vinde 4 Danmarksmesterskaber og 3 pokaltitler. Derudover er det blevet til 3 DM sølv, 2 Champions League-gruppespil og 5 Europa League-gruppespil. Han har spillet 192 kampe, hvoraf 141 har været i Superligaen. 

 
Ståle Solbakken gav Johan disse ord med på vejen, da det i sidste uge blev offentliggjort at han skifter til Malmö FF. 
 
- Johan har været en stor del af F.C. Københavns succes gennem de år, han har været i klubben. Han har været en sand professionel i både medgang og modgang, og han tog virkelig chancen, da Jesper Christiansen i sin tid blev skadet, og gav ham aldrig chancen for igen at komme tilbage på holdet. Johan har spillet en nøglerolle på det måske bedste FCK-hold, der nogensinde har været, hvor han var afgørende for successen både i ligaen og i Champions League. Nogle gange er det også sådan, at både klub og spiller er enige om, at det er bedst, hvis spilleren kan komme videre i sin karriere, for vi mener, at Johan har fortjent det her skifte til en stor og succesfuld klub. Vi ønsker ham alle det bedste i fremtiden og takker ham for en stor og flot indsats i København, siger manager Ståle Solbakken. 
 
Til kampen på torsdag, vil Johan være til stede i Telia Parken og sige farvel til alle fans i pausen af kampen. Kampen sparkes i gang torsdag den 6. august kl. 19.45. Så kom og vær med til at give Johan en varm afsked i Telia Parken.