Andrew Findlay

Andrew Findlay

Andrew Findlay blev ansat som performance analyst i F.C. København i august.

Han arbejdede i en ung alder i Manchester City og Manchester United og har også arbejdet for det irske og skotske fodboldforbund. Senest var han Head of Performance Analyst i Premier League-klubben Wolverhampton.

I FCK omfatter ansvarsområdet at udarbejde analyser af kommende modstandere, egne kampe samt individuel video-analyse til spillerne.

”Vi har fået ansat en super dygtig ekspert i Andrew, som vil være med til at rykke os rigtig meget på dette område. Han har bevist, at han har stort kendskab til de mange teknologiske værktøjer, som i dag er til rådighed, og at han kan bringe dem videre ind i vores daglige arbejde i trænerstaben,” sagde manager Ståle Solbakken ved ansættelsen.

”FCK har en meget stærk identitet og har leveret virkelig stærke resultater og har imponeret ved at spille op mod nogle af de bedste i verden. Det er en spændende mulighed jeg har fået, og jeg ser frem til at være med til at sætte yderligere skub i de teknologiske muligheder, som er til rådighed i dag," sagde Andrew Findlay.