Mohamed Elyounoussi

Stor skuffelse i Parken: 2-1 til FCM

Allerede i første minut kunne Orri Óskarsson have bragt os foran 1-0, da han var alene med keeperen - og da vi rundede midten af første halvleg, havde vi haft yderligere to store chancer ved Elyounoussi og Ankersen.

I stedet scorede gæsterne inden de overhovedet havde haft en chance, da Grabara tabte et indlæg for fødderne af Franculino.

Ti minutter før pausen troede vi alle, der var udlignet, da Clem ramte overliggeren, og den var ved at studse i mål fra keeperens ryg, inden Orri prikkede bolden ind - men et VAR-tjek viste, at han var offside.

I stedet slog midtjyderne til minuttet efter, da de opsnappede en fejlaflevering på vores halvdel og spillede Charles fri til scoring.

2. halvleg blev nærmest én lang jagt på reducering, og der var masser af chancer til at komme tilbage i kampen, men ind ville bolden ikke.

Mod slutningen kom gæsterne til store kontrachancer, da vi satsede hårdt fremover, og i 85. minut fik vi endelig målet, der tændte nyt håb, da indskiftede Diogo Goncalves reducerede på et VAR-straffe for hands.

Men trods hektisk pres i hele 12 minutters tillægstid, så blev det ved lige ved og næsten.

34.917 tilskuere dannede en fantastisk kulisse om kampen, men hovedparten går skuffede hjem, for det var naturligvis et stort tilbageslag i jagten på at genvinde mesterskabet. Nu gælder det om at mobilisere alle kræfter til at vinde de to sidste kampe og se, hvor langt det rækker.