Skriv dig op og modtag direkte information om mulighederne for at købe fast adgang til vores hjemmekampe i Parken, såfremt dette bliver muligt at tilbyde.

Sæsonkort og abonnementer med fast adgang til vores kampe er på nuværende tidspunkt udsolgt, derfor er det ikke garanteret at vi over sommeren kan tilbyde pladser til salg, men hvis det bliver muligt vil interesselisten blive kontaktet.

Evt. ledige pladser tilbydes først til opskrevne FCK+ abonnenter

Såfremt der over sommeren bliver ledige kort/abonnement-pladser, vil disse først blive tilbudt til FCK+ abonnementer, der er skrevet op på infolisten. Hvis dette bliver muligt, vil det ske i grupper prioriteret efter FCK Point. Læs mere om FCK+ abonnementet, der indeholder en række fanfordele og er et alternativ til fast plads her

Opskrivning på interesselisten er ikke relevant for vores eksisterende kort-abonnenter, billet-abonnenter eller sæsonkortholdere, der bliver kontaktet direkte med info om deres adgangsgivende produkt efter sæsonafslutningen.  

Særlig info for Sektion 12: Der lukkes for nye opskrivninger på Sektion 12-ventelisten, men allerede opskrevne fans vil fortsat være forrest i køen, således at ens opskrivning ikke er forgæves. Derved tager denne interesseliste for nu over for S12-ventelisten.

Skriv dig op på interesselisten her: