Elias Achouri og Denis Vavro

Billetinfo for sæsonafslutningen mod FCN d. 26. maj

På fredag, d. 5. april, starter salget til vores sidste kamp i Mesterskabsspillet mod FC Nordsjælland i Parken søndag d. 26. maj kl. 17:00. Se herunder hvornår du kan sikre din plads i Parken. 

Platinkortholdere og kort-abonnenterne har allerede adgang til kampene, billet-abonnenter kan finde tidsintervaller og frister her 

Billetsalg til langsiderne (A- og C-tribunen):

  • 5. april kl. 10:00:  Adgang til billetsalget for alle FCK+ abonnenter  
  • 5. april kl. 15:00:  Offentligt billetsalg, såfremt der fortsat er ledige pladser. 

Eventuelt billetsalg til Sektion 12 og Familietribunen:  

  • 8. maj kl. 10:00: Forkøbsmulighed på Sektion 12 og Familietribunen for FCK+ abonnenter uden adgang til kampen, såfremt det bliver muligt at frigive pladser efter billet-abonnementernes garantifrist. 
  • 8. maj kl. 11:00: Offentligt billetsalg, såfremt der fortsat er ledige pladser. 

OBS:  Alle salgsvinduer er efter først-til-mølle-princippet og betinget af, at der fortsat er ledige pladser, hvorfor vi ikke kan garantere muligheden for at købe billet til alle FCK+ abonnenter. Der kan købes én billet til kampen per FCK+ abonnement via forkøbsmuligheden, og først i det offentlige salg kan der tilkøbes yderligere pladser.  

>>> Læs mere fordelene og køb FCK+ abonnement her 

Nye Hospitality-muligheder i Mesterskabsspillet 
Til Mesterskabsspillet er det muligt at booke en eksklusive kampoplevelse på The Terrace, men også et nyt koncept, der ligeledes inkluderer pre-match spisning med åben bar efterfulgt af kamp fra nogle af Parkens bedste pladser. Priser fra 1.099 kr.

>>> Se mere og book eksklusive oplevelser i Parken her