Jacob Neestrup

Neestrup inden første test: Vi skal have en god start

Onsdag spilles første træningskamp i den nye sæson, og du kan se kampen mod Silkeborg i vores app og på tv.fck.dk fra kl. 12.55.

SE KAMPEN HER

Første modstander i pre season er ligesom sidste sommer Silkeborg IF, som tager turen til træningsanlægget på Frederiksberg. Cheftræner Jacob Neestrup sætter her ord på forventningerne til den første test:

”Vi skal have en god start, så vi kan komme godt afsted på træningslejr, friske og fitte. Det bliver en balance mellem både at prøve nogle nye konstellationer af, og prøve nogle nye ting af i spillet, men samtidig også hurtigt finde tilbage til den base, som vi har med og uden bold,” siger Neestrup.

Ikke alle kommer i kamp
Han fortæller også, at det ikke er alle spillere i truppen, som kommer i spil i kampen, blandt andet på grund af en forskudt ferie for landsholdsspillerne, der først kom tilbage forleden en uge efter holdkammeraterne:

”Der er nogle spillere, som ikke spillede så meget i foråret, som nu er tilbage, og som gerne skal vise, at de kan gå ind og konkurrere på det niveau, som vi ved, at de har."

”Der vil også være spillere, som der af forskellige årsager ikke deltager i kampen - primært på grund af individuelle hensyn. Nogle er kommet lidt senere tilbage, og andre venter vi bare med at bringe i spil. Eksempelvis venter vi med at se Kamil Grabara i kamp, da vi gerne vil lade Andreas Dithmer spille 90 minutter,” slutter Neestrup.

Adgang til kampen
Der er fri adgang til at overvære kampen, som vi også streamer i vores FCK App og på tv.fck.dk med et FCK+ abonnement.*

*) Kampen kan ses med et FCK+ abonnement, som er inkluderet for kortholdere og abonnenter - og ellers kan tilkøbes for 59 kr. pr. måned (ingen binding) - LÆS MERE HER