Rasmus Falk

Falk før Viborg: Vi er inde i et godt flow

Søndag venter et flot fyldt Parken, når F.C. København og Viborg runder grundspillet i 3F Superliga af med en topkamp. Et opgør, som Rasmus Falk og resten af holdet ser frem til: 

”Vi glæder os. Vi er inde i et godt flow og har stor selvtillid i de ting, vi skal på banen, så vi glæder os hele tiden til at komme i kamp og fortsætte den udvikling, vi er inde i,” siger Rasmus Falk, der igen kan forvente en massiv opbakning, ligesom der har været i de øvrige kampe dette forår.

Senest med et udsolgt udebaneafsnit i Horsens:

”Vi kan se den udvikling på nærmeste hold, og det er virkelig et privilegium at spille med den opbakning. Det gør også, at vi gerne vil betale tilbage til alle, der kommer for at støtte os med sejre og god fodbold,” siger Falk, der forventer, at FCK tager styringen på kampen:

”Vi skal tage teten og dominere opgøret. Vi vil gerne ramme vores bedste perioder i længere tid, end vi formåede i Horsens, og det skal igen være med et offensivt og aggressivt udtryk i vores spil. Det er det, vi stiler efter,” fortæller Rasmus Falk før mødet med Viborg, der aktuelt er nummer tre i tabellen:

”Lige nu føles det hele som 'topkampe'. Alle point er vigtige, fordi vi har haft et efterslæb, vi skal indhente. Vi går også snart ind i Mesterskabsspillet, og derfor er det ikke så afgørende, hvor i stillingen modstanderen ligger - og vi har været gode til hele tiden at have fokus på vores egen præstation. Vi har respekt for alle, men vi tror også på os selv og vi skal have tre point uanset modstanderen,” siger Rasmus Falk.

Der er fortsat ledige pladser til kampen fra 120 kroner for voksne og 60 kroner for børn - der er kampstart kl. 15.00 på søndag!

>> Find din plads her!