Diogo Goncalves og Viktor Claesson i Les Deux

Ny FCK x Les Deux kollektion i Fanshoppen

Sammen med vores Official Formal Wear Partner, Les Deux præsenterer vi nu den nye forårs- og sommerkollektion fra FCK x Les Deux. Denne kollektion er den tredje i rækken og byder på helt nye designs, materialer og farver. 

Den nye kollektion kan du finde allerede nu på fckfanshop.dk og i FCK Fanshop i Parken, hvor du også kan opleve den i forbindelse med søndagens hjemmekamp mod AaB.

Vi er København, og vi er klædt i byens farver
Den nye kollektion har, ligesom de tidligere, referencer til klubben, men denne gang er de gjort endnu mere tydelige. 

Blandt andet ved at kollektionens bærende farver er F.C. Københavns ikoniske blå farve kombineret med hvid og sort. Produkternes design er mere modige, markante og iøjnefaldende. 

I kollektionen finder du blandt andet et sommersæt i den ikoniske FCK-blå farve med hvide og sorte striber, en bomberjakke i mørkeblå med ‘København’-detaljer ved ærmelommen og langærmede T-shirts i hvid og blå med ‘København’ broderet på brystet.   

>>> SE HELE KOLLEKTIONEN OG SHOP DEN HER 

Les deux film

Tankerne bag kollektionen 
“Vi har med denne kollektion valgt at gå et spadestik dybere og fokusere endnu mere på, hvordan vi forener hverdagen med kampdagen," siger Mathias Jensen, Design Director, Les Deux

"For os var det vigtigt at fokusere på snit, taktilitet og metervarevalg for i sidste ende at skabe en kollektion med fokus på komfort og alsidighed."

"Med en lille capsule bestående af bl.a. resort wear, klassiske jersey styles og bomber jakker, synes jeg, at vi bygger på ambitionen omkring vores samarbejde og samtidig udfordrer det traditionelle merchandise en lille smule," lyder det fra Mathias Jensen.

>>> SHOP DEN NYE KOLLEKTION HER  

"Det har været vigtigt for os, at denne kollektion skulle fortsætte det stærke samarbejde, vi har haft sammen med Les Deux det seneste års tid," siger Martin Nøhr, Merchandise & Retail Operations Manager i F.C. København.

"Vi har bygget en helt unik kollektion op omkring vores farver og i særdeleshed vores ikoniske FCK-blå. Vi glæder os til at gå foråret i møde og få produkterne ud og leve i gadebilledet - hverdag som på en kampdag."

Official Formal Wear Partner 
Les Deux startede i januar 2022 som F.C. Københavns “Official Formal Wear Partner”, og i løbet af lige over et år har vi sammen nu lanceret tre unikke kollektioner i Fanshoppen. Du kan høre meget mere om partnerskabet og visionerne her