Nicolai Boilesen

Boilesen og Zeca opereret

Desværre er både Nicolai Boilesen og Carlos Zeca ukampdygtige til efter sommerpausen. Det står klart, efter at begge er blevet opereret for deres knæskader.

Boesen: Desværre også nødvendigt at operere Boilesen
For Zeca var operationen og forløbet som planlagt, mens det oprindeligt var håbet, at Nicolai Boilesen kunne undgå en operation.

”Desværre viste vores opfølgende undersøgelser, at det var nødvendigt at operere Boilesen, da de afslørede et svært beskadiget ledbånd samt et delvist beskadiget korsbånd," fortæller cheflæge Morten Boesen.

"Derfor har vi vurderet, at det var bedst for hans karriere på længere sigt, at vi lavede et indgreb og fik lavet både ledbånd og korsbånd,”

Neestrup: Vi vil hjælpe alt vi kan
”Vi kendte omfanget af Zecas skade, men det er selvfølgelig ekstra uheldigt og ærgerligt for Boilesen," siger Jacob Neestrup.

"Det er to store personligheder i klubben, og vi vil hjælpe alt vi kan i forhold til at støtte dem på vejen tilbage. Vi ved, at de er i gode hænder i vores sundshedsstab, og vi ved, at de begge har karakteren til at arbejde sig tilbage på banen.”

Alle i F.C. København ønsker Zeca og Boilesen god bedring.