Jess Thorup

Thorup: Skuffende og ærgerligt at tabe sådan en kamp

“Vi er altid skuffede, når vi taber, men det er især skuffende og ærgerligt at stå som taber af sådan en kamp, for jeg synes, at vi var det bedste hold på banen og havde chancerne til at få et resultat med hjem,” sagde Jess Thorup efter 1-2-nederlaget i Herning.

“Spillerne gjorde alt hvad de kunne, og alt hvad de var blevet bedt om, så der er ikke en finger at sætte på indsatsen. Men vi manglede de sidste marginaler, den sidste skarphed og det sidste held, og derfor står vi igen med en stor skuffelse her bagefter.”

“Jeg synes, vi kontrollede kampen fint, indtil de fik det tilfældige straffespark, men vi kom hurtigt tilbage og fik udlignet. Også efter de kom på 2-1, så skabte vi chancer til udligning og ikke mindst straffesparket lige før pausen.”

“Alligevel sad vi med en god fornemmelse i pausen, og i 2. halvleg skabte vi også mange muligheder til at score. Der var mange fine opspil, der var rigtigt gode relationer i holdet, masser af vilje og energi, og vi skabte de chancer, der skulle til for at få en sejr eller i hvert fald det ene point.”

"Det kunne have været et vendepunkt efter vores gode kamp mod Sevilla i onsdags, men sådan skulle det ikke gå. Et brændt straffe, et par chancer der er tæt på 100 % og mange andre gode offensive aktioner. Det er det, der gør forskellen i dag, at vi ikke udnytter dem."

“Det er slemt nok at stå her bagefter uden point for sådan en præstation, men det havde været endnu værre, hvis vi havde spillet en dårlig kamp uden at skabe noget. Så vi må tage det med, som vi kan, nu hvor vi går på landskamppause, hvor vi får tid til at arbejde videre på træningsbanen, og så ser vi ellers frem mod den næste kamp mod AGF i Parken om to uger.”