Pep Biel

Nedtur i Farum

Vi kom ikke godt ud til kampen, og allerede efter 11 minutter scorede Andreas Schjelderup via indersiden af stolpen, efter at vi mistede bolden midt på egen banehalvdel.

Efter 25 minutter blev det 2-0, da Mohammed Diomande headede en returbold i mål, efter at Mathew Ryan i første omgang reddede en stor chance.

I den modsatte ende havde vi kun et enkelt ufarligt skud på mål før pausen, men ikke noget, der satte Andreas Hansen på prøver.

Fem minutter efter pausen lå bolden bag Ryan igen, men Martin Freses mål blev efter et VAR-tjek underkendt for hands.

Selv om vi forsøgte med udskiftninger og forskellige taktiske formationer havde vi stadig meget svært ved at komme til chancer, og hjemmeholdet var tættere på 3-0, da Ryan fænomenalt reddede et hårdt Mads Hansen-skud ud på stolpen.

Trods massivt FCK-pres mod slutningen formåede vi ikke at reducere, og i stedet udnyttede FC Nordsjælland vores offensive satsning til i tillægstiden at score deres tredje mål ved indskiftede Oliver Antman.

I niende tillægsminut fik Pep Biel straffespark og scorede selv til slutresultatet 1-3.

Tak for opbakningen i Farum - det blev desværre ikke belønnet med en god præstation nede på banen, men vi håber at se jer igen på fredag, når Silkeborg kommer til Parken.