Thomas Delaney

Den nye away-trøje vækker gode minder

Vores nye udebanetrøje har fået en rigtig fin modtagelse og vækker også gode minder hos mange fans om den blå- og sort-stribede adidas-trøje, som vi havde i 15/16-sæsonen.

Det var første gang, vi havde denne kombination af lodrette striber med klare referencer til KB’s blå- og hvidstribede trøje og B1903’s sort- og hvidstribede trøje.

Vi benyttede trøjen i seks udekampe i 15/16-sæsonen – inklusive pokalfinalen, hvor vi teknisk set var udehold - og vi vandt alle kampene.

Først et billede fra trøje-premieren den 23. juli 2015, da vi vandt 3-1 ude over Newtown AFC i Europa League-kvalifikationen - på to mål af Marvin Pourié og et af Nicolai Jørgensen.

Aldrig tvivl om udfaldet
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Seks dage senere var der igen gevinst, da vi vandt 1-0 ude over FK Jablonec på et mål af Benjamin Verbic - men trøjen fik ikke flere europæiske kampe, da vi røg ud efter 2-3 i returkampen.

Galleri: JAB-FCK
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Den 2. august 2015 spillede vi vores første af tre Superligakampe i trøjen - og vandt 3-1 i Haderslev på mål af Thomas Delaney, Nicolai Jørgensen og William Kvist.

Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


Den 25. oktober 2015 vandt vi igen i Haderslev, denne gang 2-1 på mål af Federico Santander og Andreas Cornelius, efter at vi var bagud 0-1 ved pausen.

Galleri: SJE-FCK
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


Vi spillede også en enkelt kamp i Parken i trøjen, da vi havde status af udehold i pokalfinalen mod AGF den 5. maj 2016. Mål af Nicolai Jørgensen og William Kvist sikrede en 2-1-sejr på en forrygende og festlig eftermiddag.

Foto: Jan Christensen, Getty Images

 

Vores sidste kamp i trøjen var samme sted, som den nye får premiere på søndag - i Aalborg, hvor vi vandt 2-0 den 12. maj 2016 på mål af Federico Santander og Nicolai Jørgensen.

Federico Santander
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images.

 

>> Find den nye away-trøje her