Kevin Diks

Diks ser frem til gensynet med Feyenoord

I vores seneste podcast spurgte vi Kevin Diks, hvad vi kan forvente af lørdagens træningskamp mod Feyenoord. Han er den i klubben, der kender Feyenoord bedst, da han var udlejet til klubben fra Fiorentina i sæsonen 2017/18.

"Som de fleste nok ved, så nåede de finalen i Conference League, så sidste sæson var en god sæson for dem. Jeg så selvfølgelig også nogle af deres kampe, for det er en af mine tidligere klubber," fortalte Diks efter fredagens træning.

"De har været gennem en proces med en ny træner, og de spiller meget attraktiv fodbold. Jeg synes, Feyenoord har taget de rigtige skridt i forhold til fremtiden, og jeg håber det bedste for dem."

"De har et meget stærkt hold, men jeg ved ikke, om alle landsholdsspillerne er tilbage. Men de har en stærk trup og et akademi med den samme spillestil, så de er stærke."

"Vi skal spille på klubbens akademi, Varkenoord, lige ved siden af deres normalt hjemmebane, De Kuip, og det er et helt nyt anlæg, der er moderniseret, efter at jeg spillede i Feyenoord."

"Deres nye træner i sidste sæson, Arne Slot, var tidligere i AZ, der var kendt for deres spillespil, og han tog den med til Feyenoord og implementerede den. Jeg mener, de blev nummer tre i Eresdivisie, men jeg er sikker på, at de gerne vil forbedre sig yderligere. Conference League-finalen var selvfølgelig stort for dem, men jeg tror, de er inde i en udvikling, hvor de bliver bedre og bedre," sluttede den 25-årige offensivback.

Følg med kl. 14, når vi streamer Feyenoord-kampen direkte på vores Youtube-kanal med Christian Boier ved mikrofonen.